Kantarell er skogens gull og smaker fortreffelig til Berggrens Fiskekarbonader
INGREDIENSER (4 pers):
- 8 stk fiskekarbonader
- 150 g grønne erter
- 200 g grønn asparges
- 100 g kantarell
- 100 g sølvløk
POTETMOS:
- 12 stk poteter
- 3 dl melk eller fløte
- 2 ss smør
- salt, pepper
SLIK GJØR DU:
Potetmos:.
- Skrell potetene og kok dem møre. Hell av vannet.
- Mos potetene sammen med varm melk og smør og smak til med salt og pepper.
Om ønskelig kan gressløk tilsettes.
- Rens aspargesen, ta bort nederste delen av stilken.
- Kok asparges og erter i ca. 3 min.
- Rens og stek kantarellen i smør sammen med sølvløk til de får en gyllen farge.
- Stek fiskekarbonadene på middels varme i ca. 4-5 minutter